نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

جاسوسی تل‌آویو از ۵ کشور با بالن پیشرفته

یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از بزرگترین بالن پیشرفته جهان، اعماق خاک پنج کشور، از جمله ایران را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بالن پیشرفته، اعماق خاک اردن، سوریه، لبنان، ایران و عراق را رصد می‌کند.

 

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارانوت، رژیم صهیونیستی از این بالن پیشرفته در منطقه الجلیل برای رصد و نظارت بر ورود هر هواپیمایی به مرزها استفاده می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، این بالن در مثلث مرزی اردن و سوریه قرار دارد و اراضی این کشورها را زیر نظر دارد. همچنین می‌تواند موشک‌های دوربرد شلیکی و پهپادهای بلندشده از عراق، ایران، سوریه، اردن و لبنان را رصد کند. این بالن هواپیماها را در فرودگاه دمشق و عمق لبنان زیر نظر دارد.

 

این روزنامه صهیونیستی، مدعی شد که بالن مذکور، بزرگترین بالن در جهان، با طول ۱۱۷ متر و مجهز به دوربین، کامپیوتر و رادار ویژه است.

 

یدیعوت آحارانوت در ادامه گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی انتظار دارد که جنگ بعدی یک رویارویی چندجانبه با حملات مشترک هزاران هواپیما و موشک‌های کروز باشد.

 

این روزنامه مدعی شد که حمل و نقل و پرتاب این بالن ساده نبوده و یکی از پیچیده‌ترین عملیات لجستیکی بود که نیروی هوایی اسرائیل در دهه گذشته آن را آموخته است. همچنین یک تیم تخصصی آمریکایی برای مونتاژ این بالن وارد اراضی اشغالی شد تا با کمک آن، تل‌آویو بتواند «خاور دور را صدها کیلومتر دورتر، رصد و مشاهده می‌کند».

 

به نوشته یدیعوت آحارانوت، بالن جدید، بسیار شبیه بالون دیگری است که از راکتور دیمونا محافظت می‌کند. این بالن برای افزایش میدان دید، می‌تواند به ارتفاع بالاتری نیز برود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار